Classic car lease

Een klassieker voor de deur. Voor velen een droom, voor anderen onbereikbaar, maar bij ons gewoon te leasen. Want wij denken mee met onze klanten en begrijpen waarom u iedere dag in een middenklasser naar uw bedrijf gaat en een klassieker least …

Draai de rollen eens om

Eerlijk is eerlijk, ook wij zijn ooit op het idee gebracht door een slimme DGA die gek is op klassieke auto’s en veel minder geeft om de auto die hij gebruikt voor zijn dagelijks werk. Zo kwam hij op het idee om zijn klassieker van zijn dromen te leasen. Uiteraard tegen een hele interessante bijtelling, want zijn klassieker is meer dan 45 jaar oud. Daarnaast heeft hij een middenklasser in de lease waar hij dagelijks mee naar kantoor gaat. Tel dat samen op en … Juist, hij is goedkoper uit qua bijtelling dan een gemiddelde DGA en zijn hobby wordt per maand betaald. Luxe in het weekend, en gewoon goed naar kantoor door de week.

Als anderen het niet kunnen, wij wel
Het grote voordeel van deze leasevorm is dat u precies weet wat u per maand kwijt bent. Onderhoudsbeurt, schade of pech? Het is allemaal meegenomen in het maandbedrag. Geen verrassingen dus en dat geeft een goed gevoel. Wij investeren in het voertuig en blijven eigenaar, u kunt de auto gebruiken gedurende de looptijd. Hierdoor staat de auto ook niet op uw balans, waardoor u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten.

Het kan wel!
Snappen andere leasemaatschappijen u niet? Bel ons dan eens op. We denken mee en kijken met u naar de mogelijkheden. We komen er bijna altijd uit.

Van links naar rechts: Martin den Heijer en Ron Wolsheimer

Wilt u kennis met ons maken?

Wij zetten de koffie klaar! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.