DGA lease

Als DGA kunt u slim leasen
Voor de directeur-grootaandeelhouder zijn er meerdere opties als het om leasen gaat. Dan gaat het met name om het bereiken van een gunstige fiscale regeling. Dit kan met name omdat de autokosten aftrekbaar zijn in uw BV. Waar dan wel tegenover staat dat u bijtelling moet betalen voor het privégebruik. Toch zijn er hier ook weer mogelijkheden.


Puzzelen voor de juiste oplossing
Wanneer u als DGA een auto wilt gaan leasen is het altijd verstandig om vooraf even met ons af te stemmen over de mogelijkheden, want er is best het een en ander mogelijk. Eerlijk is eerlijk; iedere mogelijkheid kent weer eigen spelregels. Dus kiezen voor een optie is vaak wel weer goed omgaan met de consequenties. Iedere DGA gaat hier anders mee om, vandaar dat deze leaseconstructies bij ons altijd maatwerk zijn.

Auto die u past
Bij veel maatschappijen kunt u als DGA niet altijd iedere auto leasen die u bij uw functie vindt passen. Doordat grote leasemaatschappijen binnen de kaders het meeste kunnen realiseren werken ze niet mee aan creatieve leaseoplossingen die doorgaans zeer solide zijn. Loopt u tegen de beperkingen aan bij uw leasemaatschappij, kom dan eens langs bij ons voor een kop koffie. We kennen het klappen van de zweep en denken graag met u mee, hoe we de auto van uw dromen in een passende leaseconstructie krijgen.

Er is meer mogelijk
Wie slim is, kan als DGA besparen op zijn autokosten. Er zijn diverse mogelijkheden om te besparen. Een lage bijtelling bij een elektrische auto is misschien wel de meest bekende. Maar je kunt als DGA onder voorwaarden ook je bijtelling converteren naar een lager tarief. Ook is het mogelijk om uw auto na een bepaalde periode naar privé te halen. Dit bespaart kosten, hoeveel hangt geheel af van uw situatie.

Ook slim leasen?
Bel dan eens voor een afspraak. Samen met u kijken we wat mogelijk is en voor u de meest voordelige optie.

Van links naar rechts: Martin den Heijer en Ron Wolsheimer

Wilt u kennis met ons maken?

Wij zetten de koffie klaar! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.