Auto huren

Ook voor het huren van een personenauto, 9-persoonsbus of bestelwagen of voor shortlease bent u bij LuxorLease aan het juiste adres. Of u nu tijdelijk een auto nodig heeft voor uw vakantie of dat u een nieuwe medewerker niet meteen een vaste auto van de zaak wil geven, wij regelen het voor u.

LuxorLease & CityRent

Om de vraag naar huurauto’s zo in te vullen zoals u van ons gewend bent is LuxorLease de samenwerking aangegaan met CityRent. We werken vanuit één locatie, het gevolg van het intensiveren van onze samenwerking. Degene die daar echt van profiteert bent u. Want we kunnen nu beter inspelen op de behoeften en wensen uit de markt.

CityRent, bedient de particuliere en zakelijke markt al meer dan 40 jaar als het gaat om autoverhuur en shortlease. Net als LuxorLease treft u hier een hoge servicebereidheid van de medewerkers aan. Het wagenpark bestaat uit jonge, schadevrije personenauto’s, 9-persoonsbussen en bestelauto’s in verschillende afmetingen tegen scherpe tarieven.

Nieuwe locatie

Voorheen werkte LuxorLease vanuit Barendrecht en CityRent vanuit het centrum van Rotterdam. Sinds 1 februari 2019 zijn beide bedrijven gevestigd in Vlaardingen. Toch blijft het mogelijk om auto’s en/of bestelbussen te huren in het centrum van Rotterdam. Vraag naar ons maatwerk. Vanuit ons nieuwe adres zijn we optimaal uitgerust om u alle mogelijkheden te bieden op het gebied van flexibele mobiliteit. Van een halve dag tot long lease.

Direct een auto huren?

Wilt u direct een auto huren of alvast reserveren dat kan natuurlijk.
Ga dan naar www.cityrent.nl

Van links naar rechts: Martin den Heijer en Ron Wolsheimer

Wilt u kennis met ons maken?

Wij zetten de koffie klaar! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.