Dé echt persoonlijke leasemaatschappij

Omdat we zelf een achtergrond hebben bij grote leasemaatschappijen, wisten we snel wat we niet willen zijn. Wij denken mee met onze klanten, denken in mogelijkheden in plaats naar wat er allemaal niet kan. En bij ons kan een hoop. Wat dacht u van een combilease; een cabrio voor iedere dag en een MPV voor vakantie. Of het leasen van uw klassieker, al dan niet in combinatie met een auto voor elke dag. Kijk dat zijn zakelijke oplossingen waar u wel mee geholpen bent.

LuxorLease is dé leasemaatschappij voor bedrijven en particulieren. Bij ons draait het allemaal om goed advies en eerlijke prijzen. Of het nu gaat om één auto in de private lease of een heel wagenpark met personenwagens en bestelbussen. Een goed leasecontract gaat verder dan een laag maandbedrag. Meedenken met u als gebruiker levert u op termijn de laagste kosten op en het hoogste gebruiksgemak. Zonder nare verrassingen achter af.

Dus bent u toe aan een nieuwe bestelbus of auto, zakelijk of privé? Dan loont het de moeite om iets verder te kijken dan de maandelijkse kosten. We denken graag met u mee en vertellen u graag, geheel vrijblijvend, hoe wij tegen mobiliteit aan kijken.

Helder en transparant
Een goedkoop maandbedrag kan aan het einde van de looptijd toch plots duurder zijn dan die ‘duurdere optie’. Met leasen zit het venijn voor u vaak in de staart. Daarom leggen we u glashelder uit, waar u aan toe bent en hoe een offerte is opgebouwd. Dan kan een paar tientjes per maand duurder, na 4 jaar toch goedkoper uitpakken …

Voor iedereen een passende leasevorm
Bent u er eindelijk uit wat voor auto u wilt gaan rijden, moet u nog nadenken over de leasevorm. Niet iedereen is geholpen met dezelfde oplossing. Leasen is maatwerk. Zelfs binnen één onderneming kan het lonen om diverse leasevarianten te hanteren. We denken mee met onze opdrachtgevers, kom eens langs en ervaar het.

Alle merken onder één dak
Als onafhankelijke speler in de markt kunt u bij ons terecht voor alle leaseaanvragen. Van financial lease tot en met full operational lease. Ongeacht wat voor merk auto u wilt gaan rijden. Zowel zakelijk als privé hebben we altijd een passende oplossing voor uw mobiliteitsvraag. Twijfelt u, wat het beste bij u past; bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

Ontmoet ons team


Martin den Heijer en
Ron Wolsheimer

Wilt u kennis met ons maken?

Wij zetten de koffie klaar! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.