Heeft u een leaseauto van de zaak of heeft u privé een leaseauto (private lease)? Hier vindt u alle informatie die voor u handig kan zijn. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u iets anders weten, neem dan even contact met ons op. Dat kan door het sturen van een mailtje aan info@luxorlease.nl of telefonisch via telefoonnummer (010) 850 4000. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Belangrijk voor u als bestuurder:

> Onderhoud
Het onderhoud aan uw voertuig kunt u laten uitvoeren bij de dealer of leverancier die uw voertuig geleverd heeft. Houd hierbij altijd rekening met de onderhoudsinterval van uw auto of bestelbus én vergeet niet regelmatig uw olie te peilen.
> Schade
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen enkel probleem. Bel bij schade altijd meteen de Luxor Hulplijn: (024) 751 25 30 voordat u uw auto of bestelbus laat repareren. Daar krijgt u meteen antwoord waar u, uw voertuig ter reparatie kunt aanbieden.

lease01
lease02
> Winterbanden
Winterbanden zijn in Nederland nog niet verplicht. In andere landen om ons heen wel. Of u wel of geen winterbanden bij uw auto of bus wilt is dus een vrije keuze. Vanuit LuxorLease is het niet verplicht.
> Hercalculeren (bij overschrijding kilometers)
Wanneer u ziet dat u meer kilometers gaat maken dan u afgesproken heeft in uw leasecontract raden we u aan om een herberekening bij ons aan te vragen. Op die manier passen we in overleg uw maandbedrag aan, zodat u aan het einde van de leasetermijn niet met een onverwacht hoge eindafrekening te maken krijgt.

Back to top